مواد قندی سبب افسردگی میشوند

تغذیه

مواد قندی سبب افسردگی میشوند

به گزارش ایسنا، در یک مطالعه جدید گروهی از متخصصان به بررسی ارتباط بین مصرف مواد قندی و ابتلا به اختلال‌های روانی شایع پرداختند.

 

سازمان جهانی بهداشت (WHO) به افراد توصیه می‌کند که مصرف روزانه مواد قندی افزودنی را به کمتر از ۵ درصد مجموع انرژی دریافتی کاهش دهند اما با این حال در انگلیس میزان مواد قندی مصرفی دو برابر رقم توصیه شده و در آمریکا سه برابر آن است.

 

سه چهارم این قندی که روزانه وارد بدن می‌شود مربوط به مصرف خوراکی‌ها و نوشیدنی‌های شیرین همچون کیک و نوشابه است و مابقی آن با مصرف دیگر مواد غذایی فرآوری شده مثل سس کچاپ وارد بدن می‌شود.

 

همچنین یک ششم مردمِ جهان حداقل از یکی از اختلالات روانی شایع مانند اختلال خلقی یا اضطرابی رنج می‌برند و به همین دلیل این احتمال مطرح شده که بین مصرف مواد قندی و ابتلا به این اختلال‌ها ارتباط وجود دارد.

 

نتایج مطالعات پیشین نیز که ارتباط بین افسردگی و مصرف مواد قندی را در شش کشور مورد مطالعه قرار داده بود حاکی از آن است که مصرف بیشتر مواد قندی فرآوری شده با افزایش خطر ابتلا به افسردگی مرتبط است.

 

به گزارش ساینس الرت، همچنین در بررسی‌های دیگر که در سال‌های اخیر انجام گرفت مشخص شد بین مصرف خوراکی‌ها و نوشیدنی‌های حاوی مواد قندی با خطر ابتلا به افسردگی ارتباط وجود دارد.

برچسب : تغذیه, تاریخ انتشار: 16 مرداد 1396

آخرین مطالب

تغذیه
مشاهده همه
توصیه‌های رژیمی در گیاهخواری 12 شهریور 1396

توصیه‌های رژیمی در گیاهخواری

از دریافت کافی کالری از رژیم گیاهخواری که نسبت به الگوهای ...

توصیه های تغذیه ای جهت زائرین پیاده امام علی بن موسی الرضا(ع) در 24 ذی القعده 12 شهریور 1396

توصیه های تغذیه ای جهت زائرین پیاده امام علی بن موسی

پاره ای از روشهای صحیح تغذیه در پیاده روی طولانی چه زمانی ...

تغذیه قبل از کنکور 12 شهریور 1396

تغذیه قبل از کنکور

بسم الله الرحمن الرحیم   تغذیه مناسب برای ایام قبل از کنکور تفاوتی ...

نان مناسب برای افراد دیابتی و پیشگیری از چاقی 11 شهریور 1396

نان مناسب برای افراد دیابتی و پیشگیری از چاقی

"بسمه تعالي"   نان مناسب برای افراد دیابتی و پیشگیری از چاقی   خلاصه نان از ...

   تنظیمات قالب

رنگ بندی قالب
سبک های صفحه بندی
جعبه ای نمایش عریض
الگوهای پس زمینه